Fine februardager..

Heisann!

Det er nydelige februardager utenfor vinduet mitt!

Jeg begynner å legge merke til februarlyset - dagene er litt lengre allerede og det er så masse godlyder av ærfuglene som viser seg i flokk og masse liv i trærne - og skjærene? De bråker og styrer med sitt!

Joda, så nydelige dager!

I dag håper jeg at det blir funnet ut hva som er galt med internettkabelen ned til huset mitt - ingen internett-tilgang her for tiden - håper det vil ordne seg i løpet av dagen eller ihvertfall morgendagen!

Håper du har fine februardager!

Min februar startet med masse kreative bobler i blodet!

Så i helgen flyttet jeg ting og tang ut av tv-stua i et forrykende tempo..har du kjent hvordan det er når du blir kreativ og ideene står i kø? Når det ikke nytter å vente? Når den kreative bølgen slår til med full kraft?

Da skjer ting fort!

Så på lørdagen kastet jeg meg i bilen - like før stengetid og kjøpte lys kalkmaling..suste hjem igjen og satte i gang..med en eneste gang og i full fart!

Vet ikke helt hvor vellykket det blir..har aldri prøvd kalkmaling før, men det er veldig gøy å male med den for det er bare å male på kryss og tvers..ganske spennende!

Jeg begynte å pusse på ei bordplate også..nesten samtidig med alt det andre..er ikke det ganske typisk? Fordi jeg MÅTTE prøve kalkmalingen på den..men nå er jeg i tenkeboksen..hastverk er lastverk osv..nå vet jeg ikke helt..det ble ikke helt som jeg trodde!

Men i tv-stua blir det lyst og fint - en aldri så liten makeover før ettermiddagene blir enda lysere - da er det ikke så kjekt med innearbeid! Da er det aller best å bare være ute og nyte våren som er i anmarsj!

Vi sees snart igjen!

Kjærlig hilsen Else Britt

Kommentarer

  1. Så herlig innlegg :) Du skriver så godt !

    Takk for hilsen inne hos meg.
    klem

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg