Dagens matglede..
Hjemmelaget tomatsaus
ble kokt, og mikset sammen med en stavmikser etter denne enkle oppskriften
fra boken HELT CHEF! av Mattis Gulbrandsen:
1 hvitløkfedd
2 ss olivenolje
400 gram hermetiske hakkede tomater
eller 400 gram flådde tomater uten væsken fra tomatene
1 ts chiliolivenolje eller 1 ts finhakket chili
2 ts tørket oregano
1 ss tomatpure
salt
pepper
Pizzabunnene ble forstekt
på steinplate som lå på en ovnsrist nederst i ovnen - 300 grader ovnsvarme,
og steketid ca 1 minutt pr. bunn.
Oppskrift på perfekt pizzabunn finner du her på Trines Matblogg.
Forskjellig pizzafyll etter smak..
Her er min egenkomponerte vegetarpizza klar til steking!
Obs!
Det er veldig varmt!
300 grader i stekovnen -
steinplaten har ligget en time i ovnen for
å få riktig temperatur.
Steketid ca 3 minutter..
og flere pizzaer er snart klare for ovnen!
Steketiden varte ca 3 1/2 minutt,
da var pizzaen gyllen og passelig stekt.
Den ble lekker for øyet og utrolig god for ganen!
Takk for innbydelsen og den helt spesielle smaksopplevelsen!
Kommentarer
Legg inn en kommentar