A la Capri..
Noen
kvelder tar jeg fram
en pakke pitabrød - og reiser i drømmene
tilbake til vakre
Capri!
Jeg
tiner noen pitabrød til
pizzabunn..
og
først steker jeg
pitabrødene noen minutter
for at de skal bli litt
sprø..
så
smører jeg
på pesto og legger på noen
tomatskiver
drysser
på oreganokrydder,
litt havsalt og nykvernet
pepper!
Og -
i mens
jeg steker pitabrødene
videre
så
plukker jeg noen
friske
basilikumblader!
Når
pitabrødene
har stekt videre ca 5-8 minutter med
pestoen, tomatskivene og krydderet, så legger jeg på skiver av
mozzarellaost - og steker noen få
minutter til..
og
følger
nøye med - for osten
og
følger
nøye med - for osten
skal egentlig ikke renne utover
så mye som hos meg på bildet, for jeg glemte meg bare litt
bort!
Den
skal kun være litt myk
i kantene..
sånn
som pizzaen på vakre
Capri!
Sukk..
nå dufter det virkelig
Capri!
Capri!
Så
gode minner fra
en vakker dag på øya Capri,
og en helt spesiell pizzaopplevelse vi hadde på en restaurant i
vannkanten!
Var
det at pizzaen egentlig var så spesiell?
Eller var det kanskje bare
stemningen?
Hm..
min
pizza ligner
ikke helt på Capri-pizzaen akkurat i kveld -
men den bringer uansett fram
igjen de gode
minnene!
Dette
er den helt enkle hurtigvarianten!
Det smaker mye bedre med hjemmelaget syltynn
pizzabunn!
Kanskje
det må bli neste
gang - men det smakte uansett litt
Capri!
Capri!
Kjærlig
hilsen
Else Britt
Smart!
SvarSlettFramkalling av minner er fornuftig!
God helg :-)