Det lille ekstra..
I interiørmagasiner og i gartneriene
ser vi at det er populært med masse forskjellige urter for tiden -
urtekrukker som pynter opp på kjøkkendisken, og kasser som er lekre på terrassen -
men husk å bruke urtene dine i matlagingen også!
Det er akkurat nå og utover de neste ukene
vi kan fråtse i deilige smaker og middelhavets dufter!
Urtene kan brukes i foccaciabrød, pastaretter, supper, sauser og lasagne.
Tomatsausen blir helt spesiell når den lages av hermetiske tomater og
en neve basilikumblader, oregano og timian - jeg bruker også mynte og litt estragon -
det meste kan prøves, det er bare å prøve seg frem til sin egen
yndlingssmak!
Du finner flere gode oppskrifter på matbloggen Humlehagemat.
Til sommerens gode smaker
er det alltid veldig kjekt å kjøpe inn litt godsaker
som tilbehør..
du
vet..
det lille ekstra
som
det er så godt å småspise ved siden av
hovedretten!
Hos Olivers & co
kjøpte jeg to typer kjeks, og en spennende pesto med tomat og ristede mandler.
Syltetøy med klementin & kanel ble anbefalt
til små kjeks med
anissmak..
Syrlig eddik av granatepler..
blandes med basilikum-olivenolje
som dressing til sommerens forskjellige salater..
det blir spennende å prøve!
Spelt-spaghetti
og litt forskjellig av det lille ekstra er lørdagens
bitte lille glede i kjøkkenet -
og
ut
fra smaksprøvene som
de delte ut i butikken, så er det bare å
glede seg!
Kommentarer
Legg inn en kommentar