Bruschetta!
Bare
bruschetta!
Nydelig
antipasti..
eller
som
en
egen
liten
kveldsrett?
Bruschetta
cherrytomater
basilikum
god olivenolje
salt
hvitløk
skiver av landbrød
Del opp cherrytomatene.
Bland med olivenolje og finhakket basilikum.
Smak til med flaksalt.
Drypp olivenolje på skiver av landbrød og stek/grill skivene noen minutter i ovnen,
til de blir passelig sprø.
Ta ut skivene, og gni en fedd hvitløk over skivene.
Legg på tomatblandingen med en gaffel, og server med det samme.
Antipasti
kan være
grønnsaker i alle varianter
grillede
marinerte
lune i salater
bakte
eller
fylte!
"Ved bordet eldes man ikke"
Gammelt siciliansk ordtak
Et
deilig
måltid
kan
vare
i
flere
timer..
Friske
råvarer..
Hva er vel ferske
tomater
uten
basilikum?
♥
Til
tomatsalat
bruschetta
tomatsausen!
♥
Bruk
urtene
sjenerøst
det er sjelden det blir
for mye!
Benvenuti - tutti a tavola!
Åhh, bruschetta, jeg er avhengig, nesten. Far her i huset lager bruschetta ofte, og det er nydelig. Flotte inspirerende bilder av god mat og drikke. Jeg er en livsnyter, passelig dose av alt. Ha en fin tirsdag.
SvarSlettUff, ordrebekreftelsen for å skrive kommentar hos deg er ganske vanskelig, får prøve en gang til.
Ja, enig med deg, det er bare så godt!:)Fikk nesten sommerstemning i går kveld, med bruschetta på bordet,litt rødvin i glasset og Bo Kaspers i bakgrunnen..bare deilig!:)Fin dag til deg også!:)
SlettMmm... dette så godt ut! Her i huset bruker vi også litt rødløk sammen med tomatene og basilikumen (jeg er nok litt over gjennomsnittet glad i all slags løk). Tror jammen jeg må lage det en dag, hadde jo helt "glemt av" bruschettaen! Ha en fin 17-mai i morgen:)
SvarSlettÅ, det er sikkert godt! Det skal jeg prøve!:) Vi er glad i løk her i huset også!:)Jeg har laget bruschetta mest om sommeren, men fikk virkelig smaken på det igjen nå..så tror det blir til at jeg lager det nå i helgen også!;)Veldig enkelt, og sååå godt!Riktig god 17 mai til dere også!:)
SvarSlett