Tid for klippfisk..

A print like this would be awesome in my pink and turquoise retro kitchen!

Av og til

er klippfisk det beste jeg
vet!





Det finnes
jo så enormt mange fabelaktig gode
oppskrifter!

 Men jeg 
starter veldig ofte bare med å frese hvitløk, 
rød og gul løk i ei god
olivenolje.. 






Ruth's Harvest - Beginnings of good things From Garden to Kitchen




kutter jeg opp
paprika i forskjellige
 farger..






og
det betyr
fargesprut og masse
energi!

So true. I think it's because God, created everything and us. So we have it in our spirit/soul, like a genetic trait.







Alt 
surres på
pannen, og legges etterhvert som det er ferdig stekt, opp i
ei ildfast form.





Bless this Food Mounted Word Art Print 11x14 - Food Family Love Blessing Grace Prayer print



Pretty white things for the kitchen






Fargefryd!





stekes

squash..




og

tynne
strimler

 av
 gulrøtter..



Words to live by :)



Spend a Saturday afternoon crafting your own herb wall with an old wooden board, mason jars and brass ring hangers.





tomater!

Og
så noen rester av store hvite
bønner - oliven hadde jeg ikke, men det er veldig godt med
 grønn og sort oliven i denne
klippfiskretten.




Til
slutt den beinfrie klippfisken
 som er vannet ut og tørket i kjøkkenpapir - jeg steker den
 forsiktig med litt grov pepper på - denne fisken var kjøpt slik -  i små biter - men  av og til bruker jeg store stykker
 også.




Søtpoteter

har
 kokt i skiver
 i et kvarter - jeg bare moser dem uten noe
spesielt krydder fordi fisken gir ganske mye smak sammen
 med grov pepper i denne
retten.





Mmmm...









Så ligger
alt blandet i formen - veldig 
enkelt!!

Jeg har også
 laget dette som et festmåltid - faktisk kvelden før en sammenkomst - dekket til med folie, og så bare varmet hele formen i ovnen før selskapet - den gangen lagde jeg vanlig potetstappe til -
det ble kjempegodt! 






I needed a place to record things I ran out of in the kitchen. I decided the best way to do this was to use a clipboard and chalkboard paint


I
dag ble det 
altså festmåltid på en helt vanlig
mandag!



Herbs { My lovely things by Anna Truelsen }



blir det litt fest i morgen
også - og det gjør ingenting, for denne middagen smaker
jo nesten enda bedre neste
 dag!




Har du en favoritt-rett med klippfisk?

Jeg bruker
 å variere litt - og da synes jeg alltid at
 akkurat den siste varianten er aller best - helt til jeg forsøker meg på
noe nytt!


“A recipe has no soul. You as the cook must bring soul to the recipe.” ~ Thomas Keller #quote



15 Smart Things You Can Do to Avoid the Flu | My Halal Kitchen






Fargerik
mat er som føde for
sjelen..



Cooking with Love Provides Food for the Soul (Print) - Lily & Val




må den lages med
kjærlighet!






Have beautiful old things in your kitchen---it is fun to love beautiful things.



Favorite things


Håper
 du har det fint i denne siste uken din av
oktober! 


Gleder meg til neste gang vi sees!



Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg