Sesam-briks..
Etter
oppskriften på knekke-briks
for ei stund siden, så har jeg fått spørsmål om flere varianter!
Så her kommer det en litt annerledes
Sesam-briks!
Du
ser her at denne blandingen
stekes i langpanne - dette blir myke biter nesten som brød -
så skjærer jeg den i passelige
ruter.
Rutene holder seg godt
i pose i kjøleskapet et par dager, men det er lurt å fryse ned i porsjoner og
så ta fram etter hvert. De er veldig mettende i matpakken, næringsrike med godt pålegg på,
og et godt alternativ til dem som ikke tåler så godt
hvetemel.
SESAM-BRIKS
5 egg
2 1/2 dl solsikkefrø
2 1/2 dl sesamfrø
2 1/2 dl havregryn
2 1/2 dl malte valnøtter
1 ts salt eller mindre
1 ts salt eller mindre
Bland alt. Bruk ei lita langpanne.
190 grader/10-12 minutter
Tips:
Varier
med det du like best!
Jeg bytter av og til ut solsikkefrøene med mer
havregryn - du kan trikse og mikse deg fram til din egen
favorittsmak!
Kos deg!
Takk
for at du titter innom
og velkommen til mange nye lesere på
bloggen!
" A well-spent day brings happy sleep."
(Leonardo da Vinci)
Ønsker alle sammen ei riktig god natt!
Kommentarer
Legg inn en kommentar