Krukke-glede..










Rosa Dame de Cour

er 
stilkrosen 
som kommer tilbake år etter år, og er 
blitt en kjær og velkommen
krukke-glede!




Den
har i oppgave å
være




min
søteste

fargeklatt!





skinner den
om kapp med solen -
og maler urtehagen med det bitte lille
penselstrøket du vet - som plutselig skaper 
 følelsen av rosa-rød
fargelykke!
















Kommentarer

  1. Kære Else-Britt. Jeg kender godt den farvelykke, det er utrolig så glad man bliver. Hvor er den fin, din rose. Tak for dine ord til mig sidst. Du kan tro, jeg kan følge dig, i forhold til det med at beskrive, når man skriver til andre. Det giver et større rum. Og det virker ud til andre, men jo også tilbage på én selv, kommer jeg til at tænke på. Som i al kunst. Mens man former, leger, skaber, fortæller produktet historier om sig selv, undervejs. Jeg kan godt forstå, det var lidt morsomt for dig at læse,jeg skrev, at jeg oplever vi alle har hvert vores særlige sprog. Jeg tænkte slet ikke på det. For vi har jo sproget netop til at være fælles om. Det er nok bare, den måde vi former det på, hver især og møder hinanden med, som er lige så forskellige, som vi alle er. Det var sådan jeg tænkte. Og jeg giver dig inderligt ret, at det er meget spændende, sådan nogle processer. Det er livet, og vidunderlig skabelse.
    Jeg ønsker dig gode, lyse dage i nord, Else-Britt.
    Fra Laila: )

    SvarSlett
    Svar
    1. Kjære Laila, takk for dine ord, tanker og refleksjoner, de er så gjenkjennende, og det er så spennende for meg å lese det du skriver, jeg fornemmer at du er en vakker kunstnersjel, som skriver selv eller på andre måter skaper kunst! Herlige julidager ønskes, fra meg til deg. :)

      Slett
    2. Tak kære Else Britt: ) I lige måde ønsker jeg for dig: )
      Jeg lavede engang kunst projekter for børn, på museer og i institutioner. Det var fantastisk. Og derfor ved jeg en lille smule om kunst processer. Nu er jeg syg (en muskelsygdom), så jeg kan heartbreaking, ikke arbejde mere. Skriver digte, helt amatør, men det er også skønt. Jeg vil glæde mig til at læse din nye bog. Tak for alt det gode du deler, Else Britt: ) Sommerhilsner fra Laila

      Slett
  2. Alltid hyggelig med roser i krukker. Ha en fortsatt fin helg,
    hilsen Ingeborg fra fruhaldshage.blogspot.com

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Ingeborg! Ja, så er det alltid så spennende om rosene vil trives i krukke synes jeg. Noen gjør det, bare de får rikelig med gjødsel, og akkurat denne rosen kommer tilbake år etter år! Ønsker deg en fin-fin sommerdag! :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg