Fredagssysler..Så fin

jordbærkrukke!


Denne tenkte jeg å bruke

 til

 krydderplanter

i


kjøkkenkroken!

Deilig

kjøkkenstemning!

Dufter

farger

og

masse

 rot

 med


jord

ja, egentlig ble det jord

 overalt!
Masse

 grønn


kjøkkenglede!

Det ble plass 

til

 sitronmelisse

persille

 mynte

 og

 gressløk..

 og basilikumen som ble sådd i februar vokser og trives som inneplante

 hele sesongen!
Tomatene


vokser

jevnt

og

trutt!


Kjøpte ny økologisk gjødsel 


i dag..

Og


fredags-Trulte?

Hun var fornøyd

 med


fredagsserveringen

 og stupte i maten for å sjekke om det var godsaker på bunnen

 av matskåla!


Så deilig med fredag!

Vi sees!

Kommentarer

 1. Fredagstrulte minner meg umiddelbart om Selma (St Bernhardshunden vår)... der hun stuuuuper ned i matfatet uansett hva som måtte befinne seg der...:)

  Er det greit å ha ei Trulte? Er hun der for kos eller for matauk...??? (unnskyld, unnskyld, unnskyld spørsmålet..... jeg er et uvitende bymenneske som ønsker å lære om bygdelivet på godt og vondt! Og jeg stiller ofte rare spørsmål, men jeg mener aldri noe vondt med dem....)

  Jeg syns Trulte er vakker og utrolig stilig:-)

  God helgeklem fra meg som gjør så godt jeg kan og vil altmuligpåengang :) Og du ElseBritt har vært og er en stor inspirator:)

  KlemM <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei på deg Marit Rakel!:)Alltid så koselig å høre fra deg!:)Trulte er et kjæledyr- minigris- noen har minigrisene inne på lik linje med hunder..de er utrolig intelligente og morsomme..kan læres opp til mye rart!Jeg fikk Trulte i bursdagspresang i fjor, så da kjørte vi til Råde i Østfold og hentet henne.Jeg ville ha utegris, for det er mest naturlig-hun får rote i jorda og bruke instinktene sine!Viktig med sosialisering fra dag en, hun må ha vaksine en gang i året, og ellers lukker vi henne inn i huset om natta.Jeg synes hun er helt herlig..turte nesten ikke fortelle noen at jeg ønsket meg minigris i min alder!Det eneste er at hun må ha tilsyn og pass når vi reiser bort, en blir litt "bundet" selvfølgelig, men ellers er det ikke noe problematisk å ha henne- Billy er ute og vekker henne om morgenen..da kommer hun gryntende og da starter liksom dagen her i Humlehagen!Koselig!!:)

   Slett
  2. Så fint! Herlige Trultemor!! Tenk å starte dagen med et grynt og være så glad i mat!!! Hun er en super representant for livsglede og pågangsmot!! Jeg er med i "fæn"-klubben!!! <3

   Slett
 2. Dejligt med friske krydderurter til maden.
  Billedet med Trulte er herligt.
  Ønsker dig en god week-end.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlett
 3. For en fin jordbærkrukke, falt helt. Hvor får man kjøpt noe sånt, om jeg tør spørre *smil* Trulte er flink å spise brokkoli, da holder hun seg frisk. Ha en flott lørdag i Humlehagen. Jeg skal jobbe ekstra i dag, så ungdommen får litt fri.

  SvarSlett
 4. Heisann!Stakk innom Plantasjen i går,og der stod disse krukkene til halv pris..så nå lurer jeg på å kjøpe ei til!Hull i bunnen og plass til fire planter oppi,fin til sommerblomster også!:)Ha en fin dag på jobb!:)

  SvarSlett
 5. Takk, nå skynder jeg meg innom Plantasjen før jobb. De er jo så dekorative, trallela.

  SvarSlett
 6. Flotte krukker og ikke minst bilder.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg