Forandring fryder..
Av og til
synes jeg det det er
kjempegodt
med
grønn frokost eller
lunsj!
Du vet..
forandring fryder!
Revne grønnkålblader,
litt vårløk, små tomatbåter, litt mais og
paprikabiter
eller
andre rester fra
kjøleskapet.
1-2 piskete egg, litt olivenolje og
urtesalt.
Grønnsakene
surres lett i panna med olivenolje.
Strø over urtesalt.
Tøm
over eggeblandingen
legg på lokk eller stek omeletten på begge
sider.
(Urtesalt fra helsekostbutikken)
Grønnkål
som er en av de mest næringsrike
kålsortene
kan
brukes i
omelett, pizzafyll, lasagne, gryteretter, sammen med kokte grønnsaker, pastasaus og ja,
så mye mer!
Det
er bare å bruke
fantasien!
" Et måltid tilberedt med kjærlighet gir ikke
bare næring til kroppen, men også til sjelen"
Abuela Lola
(fra boken Mofongo, Mat for sjelen)
Siden
grønnkålen står og strutter i hagen hele vinteren og
smaker aller best etter ei
frostnatt
smaker aller best etter ei
frostnatt
så
er det fint å finne flere måter
å benytte denne fantastiske grønnsaken
på!
på!
Det er
så absolutt deilig
med en grønn, fristende og fargerik
frokost eller lunsj,
ikke sant?
For
forandring
fryder!
Nyt tirsdagen din til vi sees!
Det så både sunt og godt ut! Ha en fin kveld! Klem Marianne
SvarSlettSå lekkert og fristende!! Ser ut som du tilbereder maten med hjertet! :-)
SvarSlettMofongo, mat for sjelen er en herlig bok!
Fortsatt fin tirsdag til deg!
Så koseleg eit innlegg :-)
SvarSlettVart nesten svolten sjølv om eg akkurat har ete taco.
Fin tysdag kveld til deg også!
Dette ser kjempegodt ut, og jeg kjenner med meg selv at grønn og struttende sunn mat gir god energi.
SvarSlettDessuten synes jeg at maten blir enda litt bedre med hjerter og smilefjes - i hvert fall gir det glede. God glede, fin glede. Vaffelhjerter til kveldsmat håper jeg gir samme gleden. Jeg skal i hvert fall overbevise meg selv om at det gjør det. :-)
Jeg ønsker deg en vidunderlig god uke, Else Britt!
Så deilig ut :-) til frokost kjører jeg havregrøt
SvarSlettmed eple, banan, cultura naturell og kanel , godt .
Og dette du viser her ser ut som en knall god lunsj
Til meg :-))
Kjenner at eg blir svolten :)
SvarSlettDei nydelege bilda pirrar appetitten. Det går an å lage det til kvelds også vel ? ;)
Nyt tysdagskvelden !
Klem Anne-Mari
Skulle ikke takket nei til frokostinvitasjon fra deg....herlighet så mye godt du serverer en vanlig tirsdag.
SvarSlettHa en hyggelig kveld.
Klem fra Kristin
Mmmm,dette så godt og delikat ut. Ha en fin kveld.
SvarSlettInspirerende lesning - som alltid!:) Ha en flott kveld!
SvarSlettDette ga vann i munnen.
SvarSlettOg du presenterer jo med så delikate bilder.
Klem fra Inger
Grønkål er bare SÅ godt :)
SvarSlettAiai.......så fristende bilder :)
SvarSlett