Fargerik januar..


Jeg
tok en skikkelig opprydding i krydderglassene mine nå
en av de første dagene i januar!

For 
krydder har en tendens til å bli med hjem fra butikken - 
og noe krydder blir gjerne stående litt for lenge her hos meg uten å bli brukt - 
det blir litt gammelt og tamt i smaken og - tja,

da er det
 kanskje på tide å fjerne noe av det som har stått litt for lenge?
  Og heller kjøpe noe spennende nytt?



Mørkegrønn grønnkål fra hagen min nå i januar - den står hele vinteren proppfull av næring!




helsekostbutikken fant jeg dette økologiske  havsaltet -
det er helt rent og uten noen spesielle
 tilsetningsstoffer!

Det finnes
 i vanlig havsalt eller med forskjellige urtetilsetninger og 
krydder.

Det
smakte godt!

Jeg
har brukt det i wok og på stekt fisk - og det er allerede en favoritt!

Kanskje noe for deg også?






Jeg
har tenkt at min januar skal fylle kjøkkenet mitt
med så masse farger og herlig
kjøkkenglede!

Med
deilige fristende og friske råvarer som har god kvalitet,
 gjerne økologiske og næringsrike -

du vet
de fineste med masse fargesprut og
 energi!


" Måtte din mat være din medisin, og måtte
din medisin være din mat."

(Hippokrates)


Med tankegangen 
om at mat er medisin - hvis vi lever etter Hippokrates -
så er det svært viktig å velge de aller beste råvarene med
minst mulig tilsetningsstoffer!

Vær litt kresen!

 Velg gjerne sterke farger!

Velg alltid
 den aller mest mørkegrønne broccolien f eks- 
som inneholder de beste velgjørende
stoffene -

fordi
at du er verdifull og
jeg mener at kun det beste er godt nok for
deg!




Fargerike
januardager

i
kjøkkenkroken..





Fantastiske farger!

Så godt
for kroppen og
sjelen..

og
så spiser vi jo littegrann med øynene våre
også

ikke sant?




Kjærlig
hilsen

Else Britt

Kommentarer

  1. Mmm nå ble jeg sulten, så flott grønnkål og så artig og plukke fra hagen nå i januar.
    Krydder ja der har jeg en jobb å gjøre også.
    Min venninne reiser så mye og har bestandig med krydder fra alle verdenshjørner, det er jo spennende men alt er ikke laget for min gane he he.

    Takk for gode tips, klem fra Marit.

    SvarSlett
  2. Så flott! Jeg får vann i munnen bare ved å se og lese;) Takk for mat;)

    SvarSlett
  3. Mmm, inspirerande. Fekk lyst å svinga meg litt på kjøkken, med nye smaker.

    SvarSlett
  4. Veldig inspirerende bilder og matnytting informasjon... namnamnam:)

    Klem Marianne

    SvarSlett
  5. utrolig flotte farger og jeg ble veldig frister til å fråtse :-)
    fant nemlig selv noe krydder selv idag....fikk brukt litt av det på middagen...smakte fortsatt!

    klem tone

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg