Å leve..i nuet...

For en utfordring det kan være...å leve i nuet..!

For ofte dreper vi øyeblikket..med å bekymre oss...for morgendagen..eller... angre... over gårsdagen..!

Slik mister vi dagen i dag...enda vi vet at det eneste vi kan gjøre noe ut av ...er øyeblikket...!

Å leve i nuet..betyr å være oppmerksom...feks oppmerksom på.. at vi er slitne...eller.. trenger hvile..eller.. noe annet som kroppen forsøker å fortelle til oss..

Å leve i nuet betyr å gå en tur..men gå... for turens egen del..ikke bare fordi vi skal herfra til dit...!

Å leve i nuet betyr å åpne seg for ...og sette pris på... det ØYEBLIKKET...vi befinner oss i..

Det betyr å leve livet...ikke tenke på...å leve det...for når du lever livet...føler du deg..levende..!Lukk opp døra di...slipp inn livet..ikke sett det på vent...men verdsett... de små...bitte små... gledene..!

Fin fredag..til deg..!

Kommentarer

 1. Vil bare si en liten ting jeg :) Det er så kjekt å lese bloggen din. MÅ innrømme det at jeg er innom både to og tre ganger i løpet av dagen. Det er så my kjekt å lese og flotte bilder. En blir bare i godt humør :)))
  En god helg til to og firbeinte i Humlehagen :)

  Hilsen Magnhild

  SvarSlett
 2. Hei Magnhild! Så kjempekoselig at du synes det...må innrømme at jeg koser meg veldig sjøl også...og så er det så kjekt...å få.. så koselige kommentarer.. som fra deg nå i kveld..det varmer virkelig..tusen takk,Magnhild!
  Meningen med bloggen er at du skal få litt påfyll...og bare koble av...tenke på noe annet...ja..kikke innom når du bare.. har lyst..!Ha en fin fredagskveld dere også..og Balder..godgutten..!

  SvarSlett
 3. Så sant..så sant.... vakkert tenkt og formulert.. Jeg gleder meg hver dag til å gå inn på bloggen din, og du "skuffer" aldri! :-) Klem!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg