Weekend..

Billy: La du merke til fattern? Han begynte å skape seg så veldig...ble så sjefete og så begynte han å styre ute på vaskerommet i går kveld..
Egon: Å? Ka da?
Billy: Han tok fram barbermaskina, sakser...hundeshampo og rigga seg til... i hundebadekaret!
Egon: Å? Hadde han rulla seg i noe ekkelt da kanskje?
Billy: Tja...ihvertfall så skulle han børstes...sjekke barten, bade seg...sjekke klørne og så skulle han ha noen dråper flottmiddel nedover ryggraden!
Egon: Hæ! Skulle fattern?
Billy: Jada...han skulle på hundehotell! Det skulle visst være mange flotte tisper der..det virket som at han skulle på sjekker`n.....han var helt oppgira!
Egon: På hundehotell? Fattern?
Billy: Ja, men plutselig...så ropte han "Kom igjen, Billy...det er du først! " Det virket som han ble redd eller noe, så jeg gjemte meg bak en stol...men fattern kom med de store labbene sine og løfta meg opp i badekaret..
Egon: Rart!
Billy: Så stakk muttern snuten sin inn for døra og prøvde å smiske med fattern...
Egon: Hæ! Korsen da?
Billy: Hun bjeffet forsiktig "Neimen, er det virkelig alle de tre godguttene mine! Så flinke dere er altså!

Fattern så litt sur ut... så sa han bare  " vet du..disse to ulldottene dine.. er fulle av lyng...de har såååå masse rusk og rask  i pelsen! Helt umulig å få det ut altså! Og forresten..ser du ikke at de har dratt med hele humleskogen  og halve hundegården inn i huset....jeg får kvister.. og barnåler inn i sokkene...blir ruskete og ja... det stikker skikkelig... under labbene!
Egon: Stakkars muttern!
Billy:  Muttern...hun bare lo..og lo! Syntes visst det var så komisk og sa at fattern kunne nå bare ha på seg tøfler hvis han var så kresen...hvis han syntes dette var sååå ille...for hun syntes nemlig at det bare var sjarmerende med litt rusk..og at vi to.. ja, vi var bare verdens beste gutter!
Egon: Men..skulle fattern på hundehotell da...og sjekke damer?
Billy: Eh..nei...han måtte få bli med supertispa  på weekend istedenfor..så vi... Egon..vi skal på hundehotellet...men kanskje fattern kan  neste gang..så blir vi med muttern....for  det er jo muttern som er supertispa...det er jo hun som er drømmedama vår ...sant Egon?
Egon: Klart det!


            

  På vei til weekend på kennel, det blir spennende!

 For det kan jo være

noen kjekke

 tisper der!

Kommentarer

Populære innlegg