Bounty på en søndag!

Liker du

kokos og sjokolade?


I kveld er det

godsaker

for deg som ikke kan spise sukker, eller som ønsker å redusere

sukkerinntaket.


Oppskriften kan også brukes med vanlig sukker, ca 3 -4  ss,

smak deg fram

 til du synes smaken er passelig søt for deg .


Kokosmelk -

 la boksen  stå ei stund i kjøleskapet.

 Så tar du det som er stivnet ned i en kasserolle.

Bland oppi kokosfettet, og rør til det er smeltet.

Ha i sukrinmelis (gir ikke blodsukkerstigning, kan kjøpes på helsekosten)

Smak på massen, om du synes den er søt nok,

 hvis ikke tar du oppi litt mer sukrinmelis.

Bland oppi kokosmassen til slutt.





Kokosmassen legges i ei form med

plastfolie

og settes til avkjøling i kjøleskapet.


Når massen er kald

 kan du rulle massen til kuler

eller som her, skjære i biter, som du vender

 i smeltet sjokolade

med to gafler.

Her har vi brukt 70 % kokesjokolade, men det er valgfritt!


..her er mine i kjøleskapet..

avkjøles på matpapir..

senere kan du oppbevare dem kjølig

 i en tett boks.







skjemme bort seg
selv er viktig for velværet
i det lange løp.Når vi
kobler av blir sinnet rolig,
pulsen langsommere og
stressgrepet løsner.."

Akkurat...!

Det var det jeg tenkte..

at du skulle kose deg litt i

førjulstiden..med

noe godt!



God søndagskveld

 til de

 herlige

søndagsleserne mine

som kikker innom!

Kommentarer

Populære innlegg