Sesam-briks..








Etter
oppskriften på knekke-briks
for ei stund siden, så har jeg fått spørsmål om flere varianter! 
Så her kommer det en litt annerledes
Sesam-briks!






Du
ser her at denne blandingen 
stekes i langpanne - dette blir myke biter nesten som brød - 
så skjærer jeg den i passelige
 ruter.

Rutene holder seg godt
i pose i kjøleskapet et par dager, men det er lurt å fryse ned i porsjoner og
så ta fram etter hvert. De er veldig mettende i matpakken, næringsrike med godt pålegg på, 
og et godt alternativ til dem som ikke tåler så godt
hvetemel.






SESAM-BRIKS


5 egg
2 1/2 dl solsikkefrø
2 1/2 dl sesamfrø
2 1/2 dl havregryn
2 1/2 dl malte valnøtter
 1 ts salt eller mindre


Bland alt. Bruk ei lita langpanne.
190 grader/10-12 minutter

Tips: 

Varier 
med det du like best!
 Jeg bytter av og til ut solsikkefrøene med mer
 havregryn - du kan trikse og mikse deg fram til din egen
favorittsmak!






Kos deg!






Takk
for at du titter innom
og velkommen til mange nye lesere på
bloggen!


" A well-spent day brings happy sleep."


(Leonardo da Vinci)


Ønsker alle sammen ei riktig god natt!






















Kommentarer

Populære innlegg