Muttern..på en lørdag..

Billy: Har du lagt merke til muttern for tida?
Egon: Ka da?
Billy: Det er visst noe nytt hun holder på med..noe slags dressurgreier..leser ei bok og ser på en slags video..
Egon: Ka? Gjør muttern?

Billy: Jada, det er derfor vi må sitte sånn fint..på rekke.. foran ytterdøra..så vifter hun med alle fire labbene for å lage stooor plass rundt seg..og kikker litt overlegent bak..over skuldra.. på oss..før hun sier "ut"..har du ikke sett det?
Egon: Eh..nei..
Billy: Hun sier at det er hun som eier ytterdøra!
Egon: Å?
Billy:Når fattern kommer fra jobb, bjeffer hun om og om igjen..sier at fra nå av han også huske på at det er han..ja, menneskene som eier ytterdøra!
Egon: Hæ! Gjør muttern!

Billy: Jada..fattern ser litt sur ut..han gjesper for å avlede seg litt..ja, han prøver noen dempende signaler..men muttern oppdager det ikke..bare piper og småbjeffer videre..om ytterdøra..
Egon: Stakkars fattern..

Billy: Men om kvelden er det alltid fattern som tar siste lufterunden!Jippi! Men da bjeffer muttern plutselig fra sofaen..at husk nå da..at det er du som eier ytterdøra! Da sprekker det for fattern! Han knurrer tilbake at så vidt han vet om,  så eier nå han det meste..både døra og mye, mye mer i dette huset!
Egon: Å..stakkars muttern..
Billy: Ja..men mens de knurrer og bjeffer blir jeg sååå utålmodig og oppspilt..så jeg tar like godt labben på dørklinka..og gjør et kraftig byks..forbi fattern! Piler ut! Tar noen runder i hagen..jager nabokatten..og har det kjempegøy!
Egon: Ka sier muttern da?
Billy: Hun ser helt forskrekka ut, og bjeffer noe om ytterdøra..men da har fattern alt lukket ørene..vi også..For fattern vil at den siste lufterunden skal være som før..som han og gutta vil ha det..for han vil ikke ha noe slags innblanding av muttern!
Egon: Er det bare med muttern vi skal sitte fint foran døra da?

Billy: Eh..tja..tror det Egon..vi gidder ikke hvis vi ikke ..for det er jo morsommere å hoppe rundt..velte alle støvlettene og klestativet i gangen..ikke sant?
Egon: Ja..det er sant..Billy..men tror du muttern skal se mer på video da..og i alle hundebøkene?

Billy: Tja..tror det..hun finner sikkert snart på noe nytt..muttern..vet du..merkelige ideer..
Ønsker alle leserne mine en kjempefin

lørdag

og husk

at denne dagen blir

 fantastisk

hvis den berøres med

kjærlighet!

Vi sees snart igjen!


Kommentarer

 1. Hei igjen!Det var noe mistenkelig kjent ved dette!Tror nesten vi driver med det samme.....
  Hi hi hi Ha en fortsatt fin kveld.I morgen blir det Strandafjellet på oss.

  SvarSlett
  Svar
  1. He,he, ja det det blir ganske mye komiske situasjoner med disse dyra!Lurer av og til på hvordan DE ser på oss?Høres deilig ut med Strandafjellet!Fortsatt god helg! :))

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg