Havremakroner..
Utover våren blir det gjerne koselige pauser med en kaffekopp i solveggen!
Disse havremakronene er deilige, så enkle og ikke minst raske å lage!
De er alle tiders å ha liggende i en kakeboks, som du lett kan ta med deg ut i farten..til velforkjente kaffepauser.. eller som godsaker i tursekken!
Havremakroner
200 gram havregryn
200 gram sukker
160 gram hvetemel
175 gram smør (smeltes)
1 ts kanel
1 ts nellik
1 ts bakepulver
ca 1 1/2 - 2 dl melk (røren skal henge sammen)
200 grader - 12 -15 min
Skal ikke bli brune, bare gylne.
Bland alt, og settes som små topper med to teskjeer - på brett med bakepapir.
Ca 18 - 25 stk etter størrelsen du ønsker.
Du lager kakerøra mens ovnen varmer seg opp..
Sprø og fine krydderduftende havremakroner..
Mine ble smakt på til ettermiddagskaffen..
Deilig!
Ei lita kosestund.. en regnfull og blåsete ettermiddag..det var nemlig akkurat det jeg trengte i dag!
Noe krydderduftende smått.. og veldig godt!
Noe for deg også kanskje?
Vi sees!
Har smakt dei før....kan virkelig anbefales ! :)
SvarSlettJa, det er den samme oppskrifta..gode!Så gjør det seg med krydder i havremakroner synes jeg!:))
SvarSlettDisse er bare helt nydelige. Nam! God helg kjære deg!
SvarSlett