Den største gleden..


Når vi oppdager at vi bringer små glimt av solskinn og bittelitt glede inn i livene til andre mennesker - det er da vi plutselig kjenner på en helt spesiell  godfølelse og varme selv også  - i hjertet! 

Den varmen og gode følelsen - det blir nesten som en slags drivkraft!

Det er så mange måter å gjøre det på! 

Jeg får ofte den gode følelsen når jeg baker brød - da kan jeg gå rundt og glede meg til å se de glade fjesene som snuser ut i luften..ja, som litt overrasket viser at dette! 

Dette var jammen et glimt av solskinn - på en helt vanlig dag! 

Og da.. da kjenner jeg varmen og gleden selv også - glede hos andre over så små ting, det gir merkelig nok veldig stor glede tilbake!

Har du kjent det?

Når du skaper en liten overraskelse og sprer litt solskinn inn i livene til noen i hverdagen, at solstrålene varmer så intenst tilbake - til deg selv? Oppskrift på brød finner du her.
Dagen er alltid ny! 

Dagen er jo også alltid ganske spennende?

Dagen er full av løfter om at den skal bli en god dag!

Hver morgen er egentlig et mirakel!

 Så nyt dagen - til vi sees igjen!
Kjærlig hilsen Else BrittKommentarer

  1. Så koselig. Ja, å glede noen med litt ekstra, gir alltid glede for en selv også.
    Vi baker alltid brød, men jeg fikk et knalltips med bakepapir nedi formene. Vi bruker silikonformer, men bananabread sitter alltid fast. Med papir i formene, er det jo bare å løfte opp, eller?

    Ha en deilig dag i solen. Her skinner den også, men det blåser skikkelig kaldt.

    SvarSlett
  2. Hei Siri! :) Ja, jeg bruker alltid papir i formene, for denne speltbrødoppskriften gir løs deig og legges i formene med ei sleiv - jeg glemte papir en gang, og da satt brødene bom fast! ;) Det ble litt av et styr! ;)Veldig enkelt med papir, bare å løfte brødene opp av formene - det hender jeg bruker papiret om igjen hvis det er like fint! :) Litt sol her også, så er det kommet snø på bakken - kald vind rundt hushjørnene i dag, så litt ruskete innevær! Ha en fin dag! :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg