Bounty på en søndag!
Liker du
kokos og sjokolade?
I kveld er det
godsaker
for deg som ikke kan spise sukker, eller som ønsker å redusere
sukkerinntaket.
Oppskriften kan også brukes med vanlig sukker, ca 3 -4 ss,
smak deg fram
til du synes smaken er passelig søt for deg .
Kokosmelk -
la boksen stå ei stund i kjøleskapet.
Så tar du det som er stivnet ned i en kasserolle.
Bland oppi kokosfettet, og rør til det er smeltet.
Ha i sukrinmelis (gir ikke blodsukkerstigning, kan kjøpes på helsekosten)
Smak på massen, om du synes den er søt nok,
hvis ikke tar du oppi litt mer sukrinmelis.
Bland oppi kokosmassen til slutt.
Kokosmassen legges i ei form med
plastfolie
og settes til avkjøling i kjøleskapet.
Når massen er kald
kan du rulle massen til kuler
eller som her, skjære i biter, som du vender
i smeltet sjokolade
med to gafler.
Her har vi brukt 70 % kokesjokolade, men det er valgfritt!
..her er mine i kjøleskapet..
avkjøles på matpapir..
senere kan du oppbevare dem kjølig
i en tett boks.
"Å skjemme bort seg
selv er viktig for velværet
i det lange løp.Når vi
kobler av blir sinnet rolig,
pulsen langsommere og
stressgrepet løsner.."
Akkurat...!
Det var det jeg tenkte..
at du skulle kose deg litt i
førjulstiden..med
noe godt!
God søndagskveld
til de
herlige
søndagsleserne mine
som kikker innom!
Kommentarer
Legg inn en kommentar