Påskerengjøring..

Billy: Fattern var litt uheldig i dag..
Egon: Ka da?
Billy: Da han kom hjem, bjeffet han plutselig ute fra gangen " i dag var det da voldsomt til hundelukt her i huset du! "
Egon: Hundelukt?

Billy: Ja..tenk..og han skjønte ikke at dette var som å bite seg sjøl skikkelig i halen!
Egon: Å?
Billy: Ja, muttern stod ved vasken..klar for påskerengjøringen..og hun snurpet snuten sammen..knurret litt..ja, hun ble sur i hele fjeset!
 Egon: Ble muttern!

Billy: Ja..men så bjeffet hun tilbake at hvis det luktet noe spesielt her i huset, så var det helt sikkert fra de sure joggeskoene! Og gymbagen til fattern med svette klær..som av en eller annen merkelig grunn alltid stod i gangen!

Egon: Å, den ja! Den er så god å snuse på..og så ligger det av og til gamle matpakker i den!

Billy: Fattern begynte å le litt..ærlig talt..sa han..det er nok Egon det lukter hund av..! Hæ! Egon! Jammen! Er han ikke hund da! Svarte muttern. Er han en  hund? Er ikke han bare litt menneske? Ertet fattern..og fortsatte.. ja, han er ihvertfall den eneste som har eget badekar her i huset..jeg har jo lenge ønsket meg et..men det står på hunderommet! Og sånn fortsatte det..men så skjønte fattern at han måtte forsøke å  få muttern blid igjen til påske!

Egon: Å?

Billy: Ja..han begynte å skryte noe voldsomt av muttern! Smiske! Ja, du var jo forresten hos frisøren i dag du! Må bare si at det er virkelig lenge siden du var fin på håret..du var faktisk  ekstra fin i dag! Og jammen gleder jeg meg til å gå ettermiddagsturen i dag! Du kan bestemme hvor turen skal gå!

Da begynte muttern å le..hun har jo speil i huset..så jo godt at pelsen var sånn passe ok..ja, egentlig som vanlig! Og fattern er ikke sååå begeistret for å gå tur som han ga inntrykk av! Det var da noe til smisking! Men det fungerte for fattern!

Egon havnet i badekaret..et skikkelig påskebad! Og fattern? Han måtte tømme gymbagen..og gymskoa? De ble kjørt i vaskemaskina..

Og muttern?

Hun satte seg så blid og fornøyd ned og koste seg med et lite glass hvitvin etter turen...påskefinhåret, med nyvasket hus.. uten hundelukt..eh..eller var det litt likevel? Hun fikk akkurat smakt på påskevinen..da hun snuste skikkelig ut i lufta..så kjente hun det! Ja..for Egon rullet seg visst i noe rusk på turen.. og Billy? Han tok et rundkast opp i noe grums..ja, sånn fortsetter det her i Humlehagen..en evig runddans! Men muttern er i påskehumør etter all smiskingen!

Hun ler til fattern..han er jo egentlig ganske kjekk! 

 Så roper hun  hurra for  hundebadekaret!

 God påske!

Kommentarer

  1. Ha ha ha ha! Dette var gjenkjennende;-) Har samme dagen her i dag, og nå er vi ferdig stelt både hus, hund og menneske, så nå drar vi på påskebesøk til gode venner:-))

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg