Pensel og palett!
Hvordan skal du trikse for å få god smak på maten?
Er krydderet ditt på kjøkkenet blitt litt gammelt og trist...ja, nesten utgått på dato?
Det kan du fikse!
Ta en liten opprydding, og kjøp heller noe godt og nytt du kan bruke i maten utover høsten.
Salt og pepper er dine gode medhjelpere i matlagingen!
Det er grunnleggende - som en god pensel og palett for kunstneren!
Når du baker og ellers i hverdagsmaten kan du selvfølgelig bruke det vanlige bordsaltet...ok ... men til annen matlaging bør du prøve nykvernet havsalt -det smaker mildere - det beste heter "Fleur de se" !
Maldonsalt heter de nye, fine saltflakene som du kan kjøpe i de fleste butikker nå - det skal bare drysses lett over den ferdige maten.. som en aldri så liten signatur fra deg! Kan anbefales!
Det er min favoritt!
Husk at du kan også lage din egen personlige miks av salt - du kan blande saltflak med f eks sellerifrø, chili eller andre frø som koreander -og så kverne det -dette er godt til orientalske retter!
Rosa hel pepper er kjempegodt - ikke bare til fisken - men prøv det også i ovnsretter.. og f eks stekte grønnsaker!
Du trenger ikke ha bare den svarte pepperen!
Prøv de andre fargene også, det finnes også blandinger å få kjøpt.
Det er alle tiders å ha ei god salt og pepperkvern på kjøkkenet...du vil oppdage forskjellen!
Bursdagsønske kanskje?
Det kommer oppskrift på en krydderblanding til deg etterhvert!
For - vi trenger litt forandring!
Nye ideer!
La deg inspirere - du også!
Kommentarer
Legg inn en kommentar