Fin dag......

                            Alle trenger litt ekstra oppmerksomhet...stell... og kos... en gang i blant..!

                                       Denne....helt nydelige høstdagen... er det lille Flagre sin tur!                                                                          Bare skjønn!


                                              Flagre har noen helt nydelige labber!

 Denne dagen ble klørne sjekket og klipt...det er viktig å ikke klippe i nerven...men klippe forsiktig bare inntil den -i godt lys er det lett å se den! Nerven lyser rosa gjennom kloen,  men det må læres! Eller så kan veterinæren også gjøre dette eller noen kan vise deg.


                                                                     Her ser du klørne..


                                                                        Børste og klosaks.

Flagre røyter veldig mye nå - men vi fikk børstet vekk mye av den gamle pelsen..så nå håper vi på mye god varm pels... mot vinteren..!

Det er også lurt å se på fortennene til kaninen - de kan bli for lange -det kan bli plagsomt for kaninen, så da kan veterinæren hjelpe deg. Viktig at den får greiner, og noe den kan gnage på..slik at tennene sliper seg sjøl.

Flagre elsker rognebærgreiner!

 Kaninen er et byttedyr...det er lite lyd av den...så det er viktig å følge med den - for den kan bli syk - men det kan ofte være vanskelig å oppdage det...den sitter kanskje bare stille i en krok, og gjør lite av seg.                                                                    Flagre i uteburet sitt..


                        Skjønne Flagre....takk for at det ble en sååå fin dag...sammen med deg...i solskinnet.....
                                                                  vil alltid huske den...!

Kommentarer

Populære innlegg