På klubben..!

Egon: Lenge siden vi tok med muttern på hundeklubben no...opp på den bana du vet...
Billy: Har du lyst da?
Egon: Eh..nei...absolutt ikke...muttern blir så sta og ulydig der oppe...tenk, hun prøver å få tak i godbiter...hun fikk en kaffekopp og noe hun kalte kjeks hos et av menneskene der oppe sist..da stod hun der lenge.. og gjorde seg til...for å få mer...det er vanskelig å trene med henne når hun bare er opptatt av å smiske.. og snuse opp i andres godbiter...
Egon: Hm..rart...
Billy: Men jeg var med muttern forrige uke! Hun skulle absolutt prøve agility !
Egon: Hæ! Skulle muttern!
Billy: Ja, hun skulle bykse over et høyt stativ, krype gjennom en tunell...hoppe over et slags hinder...og balansere over en planke!
Egon: Korsen gikk det da?
Billy:Hun stilte seg bare opp ved apparatene... og prøvde å lokke meg til å hoppe! Tenk ..hun prøvde å få meg til å løpe gjennom den tunnellen...det måtte være noe hun var veldig engstelig for stakkar...hun så helt oppgitt ut i fjeset!
Egon: Hjalp du muttern da?
Billy: Jeg sa bare til henne at "kom igjen, muttern vi stikker!" Jeg løp i forveien...slik at muttern kunne løpe fort...måtte redde henne ut av den forferdelige situasjonen...
Egon: Å ja..flott det Billy...godt gjort..men stakkars muttern!

Kommentarer

  1. jeg sitter her og leser bloggen og tar meg selv i å si:Å guri malla kor herlig,og humrer godt :)))

    SvarSlett
  2. Hei Magnhild! He,he ja, det er litt komisk..kan tenke meg du kjenner deg litt igjen du også..det er litt vittig å tenke på hva dyra kanskje tenker om oss- og hvordan de oppfatter slike situasjoner!mye artig når man har dyr!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg