Lykken kan være...en honningmelon...!

De to siste ukene har det vært honningmelon i kassen som Trulte har fått fra nærbutikken...og du verden...for en glede for ei lita minigrisjente..ja..snakk om griseflaks!

Trulte får alltid litt forskjellig mat - det som blir til overs i husholdningen vår- mye matrester - og ingen er bedre til å sortere de forskjellige matsortene hun får ...enn Trulte!

Hun sorterer alt veldig nøye...puffer godsakene litt rundt...kaster dem litt opp i lufta...rister....sjekker og grynter...før  hun tar det aller beste... først!

 Klart det, Trulte!

For tiden er det den gule, saftige og søte honningmelonen som er den store favoritten!                                                           Trulte er i gang med melonspisingen....

                                                                        Så må det litt risting til....!                                                                                      Nam nam!

                                 Så havner melonen oppi vannskåla...bare deilig... synes Trulte..!


                                  Så skal melonen en runde rundt på gulvet igjen.....klart det..Trulte!                                                              Trulte tar en liten pause.......

                                 Men... bare en aldri så bitte bitte liten en....for dette er bare så... grisegodt!

                                                     Trulte har også litt veggpynt i huset sitt...I denne boka noterer jeg ting om Trulte...som f eks vaksinedato, når hun fikk ormekur, når hun skal vaksineres neste gang....ja - litt forskjellig... som det er viktig å huske på....


Det må være luftig og godt i huset....så vi har bare netting foran vinduet...men luker utenpå...de kan lukkes når det blir kaldere netter...Dette skiltet henger på veggen......inne i Trultehuset...så jeg går og kikker på det.... hver eneste dag.....!
For det er noen fantastiske ord....

.....det at alt liksom begynner med oss selv...jeg liker så godt tanken... på akkurat det.....!

Og så liker jeg deg,Trulte..ja, jeg har virkelig sansen..for deg - du Trultejenta!

Kommentarer

  1. Så fint... så kjekt med lille Trulte..og så fine ord ho har på på veggen... ja det begynner med oss selv... :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg