Parfymen....!

Billy: Hørte du muttern i går? Som hun skapte seg etter kveldsturen...helt tullete..? Brukte snuten sin...over alt..så snuste hun ut i lufta...mens hun bjeffet til fattern... at det hadde skjedd noe fælt i flokken...!
Egon: Ja....hørte noe bjeffing...ka skjedde? Trodde muttern var ferdig med løpetida no...?
Billy: Hun var helt hysterisk..!.Hun bjeffet til fattern....viftet med labbene...og sa at han måtte bare stenge oss inne..på vaskerommet ....i en viss fart...!
Egon: Ka sa fattern da?
Billy: Han bjeffet tilbake.... om det var disse ulldottene på fire bein...som hadde vært på ferde igjen...!
Egon: Hæ! Gjorde fattern det?
Billy: Ja...snakk om å være utakknemlig....!For den innsatsen vi to gjorde i kveld... burde vi fått masse skryt..godbiter.. en skikkelig godklapp av muttern.... og ihvertfall  ligge nedfor beina til muttern, når de sitter foran tv`n med alle godbitene sine på bordet!
Egon: Skal tro hvorfor hun ikke likte lukta...parfymen...for hun sa at vi stinka råtten fisk...så peip hun og klynka...sa at ho i hele sitt hundeliv aldri hadde kjent maken..?
Billy:Hm...nei, skjønner ingenting lenger....jeg rakk en snartur innom soverommet...parfymerte nattkjolen til muttern...så en runde inn i sofaen..og rulla meg skikkelig i pleddet og noen puter....så jeg klarte å hjelpe muttern med å parfymere litt....før fattern tok tak i meg med den store labben...og plutselig sto jeg på alle fire..i badekaret..!
Egon: Rart...skjønner ingenting...!
Billy: Sukk...ble rundvaska for tredje gang i dag....parfymen sitter godt i...heldigvis for oss...Egon!  Muttern har bare ikke skjønt det enda.....at det er en spesiell..og eksklusiv parfyme hun har fått....må bare venne seg til den først...stakkars muttern...!

Kommentarer

 1. He he ja håpe du har fått bort lukten no altså- ikke noe særlig..
  Jøye me som du har produsert innlegg her- utrolig bra og inspirerende- e e mektig imponert!! Kjempe koselig!! Ha en fin fredag!! :-)

  SvarSlett
 2. Hei! nei, ikke enda! Billy er skrubbet i dag også...he,he helt utrolig som det sitter i..!Klem

  SvarSlett
 3. Ussa.....fæle greier å få inn i huset, men svært fornøyelig "passiar" mellom gutta boys ! :-) Godt med en god latter på formiddagen!

  Annelise

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg