Verdens beste Trulte!

Tenk- i sommer gikk min store drøm i oppfyllelse! Jeg fikk en skjønn liten minigris i bursdagspresang!
Hun er ei herlig lita grisefrøken som har funnet seg godt til rette her hos oss i Humlehagen!
Hun er sosial og morsom -ei kjempekoselig grisejente!Lykkelige hentet vi henne hjem til Humlehagen fra Råde i Østfold -hos Marit Andersen-ei kjempekjekk dame som tok godt i mot oss-og har svart tålmodig på alle spørsmål når jeg har lurt på noe.Hun driver et oppdrett, og avler trygge og snille minigriser.


Her bor Trulte!

Trulte koser seg med salatrester fra grønnsakhagen!

Hei på deg!
SøteTrulte!

Trulte bor ute i sitt eget lille hus - med egen hage - der hun styrer steller! Hun pløyer og vender jorda i et imponerende tempo, løper rundt, leter etter mat og holder god kontroll på gutta boys i hundegården!Enkelte dager er hun i hundegården på besøk ...da sjefer hun veldig..oppfører seg som dronninga i Humlehagen!

 Når sola skinner liker hun å sole seg litt,da ligger hun i døråpningen og gløtter med øynene...hun har sansen for det gode liv -kjekke Trulte - det er jenta si det!!

Kommentarer

 1. Så fin hun har blitt. Hun har arva pelsen til mora. :-)

  SvarSlett
 2. Hei Preben!Ja, her gryntes det! Det er faktisk en koselig og beroligende lyd når Trulte går rundt med nøff og grynt..

  SvarSlett
 3. Hei Marit!Ja, Trulte vokser seg så fin- prøver å passe på med maten-hun får lite stivelsesrik mat, jeg er så heldig å få grønnsaker til henne som de skal kaste på nærbutikken.Ellers følger jeg griseboka di,finner det meste der!Er så glad for at jeg fikk kjøpe Trulte hos deg!

  SvarSlett
 4. Ingen gris i hele verden kan ha det så fint på alle måter som vesle Trulte! :-)Humlehagen er balsam for sjelen, og ikke bare for dyrene..... Annelise

  SvarSlett
 5. Så koselig at du synes det -vi er heldige som kan bo med disse herlige skapningene i Humlehagen - godt for kropp og sjel..!Klem til deg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg