Hokkaido..

 I går da vi skulle hente Trultekassen ble vi møtt av  fargerike

hokkaido


Gresskar!


..nydelig farge..men litt harde i kjøttet..tja, jeg lurer litt på om dette egentlig er mat for Trulte?

Vil hun tåle det, eller vil hun i det hele tatt like disse gresskarene?

Men dette måtte jo prøves!

Så vi laget en litt forsinket halloween for Trulte!



..har aldri skjært ut et gresskar før..det var litt vanskelig..men jeg ville så veldig at mitt gresskar skulle smile!



..i alle dager..hva er nå dette da?


..sjekke, snuse og smake..



..vi skjærer opp gresskaret så Trulte kan sjekke ut denne nye smaken litt bedre..


men Trulte er absolutt ikke begeistret

ikke i det hele tatt

nei, hun liker rett og slett ikke gresskar!

Tilslutt er hun helt

uinteressert..



..hun bare leker seg med det utskjærte gresskaret..

ruller det av gårde mens hun løper rundt og rundt på de små grisebeina..



..så nå er vi tilbake til de deilige "fem om dagen" sortene som Trulte liker!


Og gresskaret?

Det kan bare seile sin egen sjø!

Trulte gir blaffen!



..restene ble med inn igjen..og hele kassen står fortsatt på bordet..

må kanskje bare kaste dem likevel?

Eller har du noen gode forslag?

Mange tror at griser spiser nesten alt, men jeg har oppdaget at Trulte faktisk sorterer maten, det er visse ting hun ikke vil ha!

Feks erterbelger, rosenkål, sopp og paprika..ja spesielt

paprika!

Det rører hun bare ikke!

Aldri mer hokkaido i Trultegården!

Artige gourmet - Trulte!



Så alldeles nydelige, fargerike og ikke minst dekorative, ikke sant?







Kommentarer

  1. Hei hei. Du må IKKE kaste gresskarene dine. Her skal du få noen lenker til oppskrifter som du kan bruke Hokkaido-gresskar (som er et supert matgresskar). I oppskriftene kan det stå andre matgresskar, men Hokkaido kan brukes på samme måte.

    http://www.frukt.no/kokeboka/ovnsretter/bakt-butternut-gresskar/
    http://www.frukt.no/kokeboka/pureermos/gresskarmos-med-salvie-chili-og-parmesan/
    http://www.frukt.no/oppskrifter/salat/oppskrifter5/lun-gresskar-og-kikertsalat-med-tahinidressing/
    http://www.frukt.no/kokeboka/drikke/skull-punch/

    Lurer du på noe mer om gresskar, så besøk www.frukt.no.

    Ha en fin dag - med hilsen fra Kari, frukt.no

    SvarSlett
  2. Å, tusen takk! Gjett om jeg skal prøve meg på noen oppskrifter!For gresskarene mine står på disken enda, så fristende og fine, for jeg har bare ikke greid å kaste dem!

    Tusen takk,Kari - nå ble jeg kjempeglad - det blir mat av gresskar i Humlehagen til helgen!
    Ha en super dag du også!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg